Hoi, ik ben Pleun!

Ik ben kindercoach en help kinderen die zich soms even of voor een langere tijd niet zo fijn voelen. Soms lukt het bijvoorbeeld niet om vriendjes te maken of te houden, of kun je je niet goed concentreren. Ook kun je je erg onzeker voelen, veel piekeren of voel je je bang, verdrietig of boos. Het kan ook zijn dat je iets vervelends hebt meegemaakt, dat je gepest wordt of misschien zelf pest. Ook zijn er kinderen die veel buikpijn of hoofdpijn hebben.

Bij mij komen kinderen van allerlei leeftijden. Samen met jou ga ik op zoek naar een oplossing die bij je past. Dit kan door middel van spel, of creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen, kleien, knutselen en het vertellen van verhalen. Als je wat ouder bent proberen we samen door middel van gesprekken te zorgen dat jij weer beter in je vel komt te zitten.

Eerst praat ik een keertje met je ouders. Zij willen jou heel graag helpen, maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen doen. Daarom help ik jullie nu even. Daarna kom jij één keer in de week een uurtje om samen met mij te praten en te spelen. We spreken samen af wat jij graag wilt bereiken. Daarmee gaan we aan de slag. Soms kom je alleen, soms blijven je ouders erbij. Af en toe praat ik met je ouders om te vertellen wat we allemaal gedaan hebben. Ik vertel ze dan ook hoe ze jou kunnen helpen. Samen overleggen jij en ik wat ik je ouders wel of niet vertel.

Weet je wanneer we klaar zijn? Als jij weet: ‘ik kan het!’.

PLEUN SWEEGERS

tel   06 2556 5117

mail   Stuur een e-mail